ENKELE VAN ONZE KLANTEN

 
Van Benthem & Keulen

Secretariële ondersteuning binnen een advocatenkantoor is cruciaal. Indien een secretaresse wegvalt dan kan de advocaat zeer moeilijk zijn praktijk voeren. Het is in dergelijke gevallen dan ook belangrijk dat er snel tijdelijke vervanging geregeld kan worden. De tijdelijke secretaresse moet in staat zijn om snel de zaken op te pakken en het vertrouwen van de advocaat te winnen. 

In ‘Uit de Brand’ hebben wij een partner gevonden die op deze eisen kan inspelen. Er wordt snel geanticipeerd op de vraag naar een tijdelijke secretaresse en de kwaliteit van de secretaresse is goed. ‘Uit de Brand’ is dan ook in staat om ‘secretariële binnenbrandjes’ bij ons snel te blussen. 

 

mr. drs. J. Koggink 

 

de Jong & Laan Accountants Belastingadviseurs
Leger des Heils

Het Leger des Heils Centrum voor Wonen, Zorg & welzijn Midden Nederland (CWZW MN) heeft prima ervaringen met het inzetten van tijdelijke secretariële ondersteuning door secretariaatservice Uit de Brand. Vanwege een vacature die moeilijk was in te vullen heeft het Leger des Heils voor een aantal maanden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om op interim basis secretariële ondersteuning in te huren. Opvallend was dat de interim secretaresses die door Uit de Brand zijn geleverd op een snelle en adequate wijze zich wisten in te werken in de materie. Ook bij de (her)structurering van het directiesecretariaat hebben de interim secretaresses van Uit de Brand een cruciale rol vervuld. Wij zijn het bureau dan ook dankbaar dat zij ons in een lastige periode uit de brand hebben geholpen. 

 

 Drs. Ed Bosma Directeur regio Utrecht

 

NS Reizigers

Als oprichter en voormalig algemeen directeur van de Jong & Laan Accountants Belastingadviseurs,met 27 vestigingen in Groningen, Drente, Overijssel en Gelderland, ben ik gewend om hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van de diensten die door de Jong & Laan worden aangeboden. Daarbij is een flexibele instelling een “must”. In de afgelopen jaren heb ik mij qua dienstverlening gericht op managementondersteuning in de meest brede zin zowel voor clienten van de Jong & Laan als er buiten. Ik heb mij de afgelopen drie jaar daarin verzekerd van secretariële ondersteuning van het secretaresse bureau “Uit de Brand” te Zeewolde. Tot mijn genoegen heb ik mogen vaststellen dat dit bureau beschikt over de kwaliteit en flexibiliteit die zo kenmerkend is voor de Jong & Laan Accountants Belastingadviseurs. Het niveau sluit dan ook naadloos aan en ik hoop nog vele jaren van deze samenwerking gebruik te mogen maken. 

 

G.F. de Jong, accountant en managementadviseur

 

Estrade Projecten

Als projectontwikkelaar van Vestia, een grote landelijke woningcorporatie, begeleiden en realiseren wij aardig wat projecten in Rotterdam en wijde omgeving. In onze beginfase konden wij het notuleren van alle overleggen prima zelf aan, maar door de enorme groei van het aantal projecten werd het voor ons teveel om het allemaal zelf te doen. Via Internet zijn wij in contact gekomen met Uit de Brand. 

Nu, na geruime tijd met Uit de Brand samengewerkt te hebben kunnen we met een gerust hart zeggen dat we zeer tevreden zijn. De notulistes die wij inhuren zijn professioneel en zeer kundig. Over de flexibiliteit van Uit de Brand kunnen wij kort zijn: geweldig! Vaak zelfs op erg korte termijn kunnen we nog een notuliste inhuren. Petje af en zeker een aanrader voor andere bedrijven die tijdelijke ondersteuning nodig hebben! 

 

Yvonne Eijlders, Estrade Projecten

De sector Materieelprojecten binnen NS Reizigers is enkele jaren geleden opgezet, onder anderen als gevolg van de herstructurering van de gehele Nederlandse Spoorwegen. Bij materieelprojecten moet je denken aan nieuwbouw-, revisie- en ombouwprojecten van bestaand rollend materieel, maar ook aan projecten die het gehele park betreffen, zoals machinisten etc. Bij die projecten gaat het niet alleen om veel geld, maar ook om veel partijen die elk een belang hebben. Mijn projectmanagers zijn integraal verantwoordelijk voor het project. Aan het eind moet er niet alleen een trein staan die het doet, maar waarvoor ook het rijdend personeel opgeleid- en het onderhoud geregeld is. Ook moeten de contacten en de contracten met de leveranciers goed afgewikkeld worden.

 

Bij het opzetten van de sector hebben we in de beginfase onze interim secretaresses betrokken via ‘Uit de Brand’. Ik kan niet anders zeggen dan dat het zeer goed bevallen is. Het was verrassend om te zien hoe snel de interim secretaresses ingewerkt waren en de weg wisten te vinden in onze, toch behoorlijk complexe, organisatie. Vanuit de wetgeving mogen ze maar gelimiteerd blijven, maar ‘Uit de Brand’ speelde daar snel en flexibel op in. Levendig staat me een situatie voor ogen dat één van de krachten sneller vertrok dan ons lief was (ook dat kan gebeuren) en, hoe ze het voor elkaar krijgen weet ik niet, maar binnen 48 uur hadden wij gesprekken met zeer geschikte kandidaten. Kortom, ik heb ‘Uit de Brand’ leren kennen als een flexibele en professionele organisatie met enthousiaste medewerkers. 

 

ir. F. Moltzer  sectorhoofd Materieelbeleid en Projecten  NS Reizigers

 

KPMG Meijburg & Co
Stork Aerospace
Vereniging Eigen Huis
Meer informatie nodig? Neem contact op

Via telefoon, ons contact formulier of social media kanalen 

© 2018 UitdeBrand
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon